OHM

OHM fälgar

När du letar efter de perfekta fälgarna till din elbil är det ett varumärke som verkligen står ut, nämligen OHM. Med en specialisering inom design och tillverkning av fälgar exklusivt för elbilar, erbjuder dessa fälgar en perfekt balans mellan stil och prestanda som är svår att matcha.

OHM Fälgar är inte bara kända för sin unika design, men också för de materialen de använder. Varje fälg är noggrant konstruerad för att förbättra din bils utseende, hantering och prestanda. Med ett brett utbud av storlekar, utseenden och stilar att välja mellan, finns det något för alla bilar.

Lättvikt och aerodynamik för bättre prestanda

Men det som verkligen gör OHM Fälgar speciella är deras lätta vikt och aerodynamik. De är lättare än standardfälgar, vilket minskar den ofjädrade vikten och förbättrar din bils hantering, acceleration och inbromsning. Dessutom är de mer aerodynamiska än standardfälgar, vilket minskar luftmotståndet och ökar din bils räckvidd.

Anpassa din bil med OHM fälgar

Oavsett om du äger en Tesla eller någon annan elbil, så är OHM Fälgar det rätta valet för dig ifall du letar efter fälgar utöver standardsortimentet. Med dessa fälgar kan du anpassa din bil för att matcha din personliga smak. Så om du vill förvandla din bil och ta din körupplevelse till nästa nivå, så är OHM Fälgar det självklara valet.

 

OHM

För närvarande inga OHM i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.