Eiker

Eiker fälgar

Vilka är Eiker?

 

Eiker fälgar tillverkas av familjeföretaget Eiker Motorshop, som grundades år 1973 av den då 19-årige Svein Holm Rust i Norge och numera drivs vidare av hans dotter och hennes man.


Ett företag som genom historien bland annat har importerat Mercedes-bilar från Tyskland, mopeder från Kina och veteranbildelar från USA, men som nu har valt att mer fokusera sig på att tillhandahålla däck, fälgar och veteranbilsdelar av god kvalité. De kan leverera däck och fälgar till allt från 20-talets veteranbilar till dagens modernare modeller.


När de insåg att en bred fälg till Volvo var svår att få tag på valde de därför att designa och utveckla en egen, och så kom Eiker fälgen till som ett svar på efterfrågan.


Om man köper Eiker fälgar får man bra kvalité till ett schysst pris, en fälg som har lyckats med att kombinera en klassisk design och en tidlös känsla som inte bara passar till de klassiska Volvo-modellerna utan även om man vill ha en klassisk känsla på en modernare bil.


Fälgar från Eiker är populära, och omtalas på många forum. De dyker ofta upp i begränsad upplaga vilket kan leda till att de ibland kan vara svåra att få tag på.


Eiker Motorshop har som mål att kunna erbjuda sina kunder bra service och till rimligt pris kunna tillhandahålla god kvalité på alla sina produkter inom däck och fälgar. Väljer du att köpa Eiker fälgar från dem så vet du att ett etablerat företag med många års erfarenhet, som satsar på kvalité och service, står bakom dem.

 

Ge bilen en makeover

 

Söker du efter en tidlös och klassisk look på din bil? Det där lilla extra som kan förhöja hela utseendet? Då kan Eiker fälgar vara det du letar efter.


Det är bara att konstatera att bilens däck, med allt som hänger ihop med dem, är en stor del av helhetsbilden av själva bilen. Genom att byta fälgar kan du med förhållandevis små medel, ge den ett nytt utseende och på så vis även ge den en ny glansperiod. Även en helt vanlig “svensson familjs” bil kan få sig ett lyft om man väljer rätt fälgar till den.

Eiker

För närvarande inga Eiker i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.