Avenue

Avenue fälgar

Avenue Wheels är en framstående del av MKW Alloy, ett företag med rötter i södra Kalifornien. Sedan starten 1995 har MKW Alloy vuxit från att exportera hjul från USA till Asien till att bli en marknadsledare inom stora kromade hjul. Med en historia av innovation var MKW först med att lansera ett 26-tums hjul 2004. Företaget har fyra olika divisioner av gjutna aluminiumhjul som täcker allt från exklusiva till nischade tillämpningar.

De representerar en del av denna framgång. Medan MKW Alloy har sitt huvudkontor i City of Industry, där de har både ett lager och 8,000 kvadratfot dedikerade till administration, försäljning, marknadsföring och design, står Avenue Wheels ut som ett av de mest eftertraktade märkena i deras portfölj.

Varför välja Avenue?

När det kommer till kvalitet och pris är Avenue Wheels svåra att slå. De erbjuder moderna designlösningar för dagens medvetna hjulkonsumenter. För dem som vill förbättra både utseendet och köregenskaperna på sina fordon är de det självklara valet tack vare den långa erfarenheten.

MKW Alloys passion för produktentusiasm, teknik och estetisk design återspeglas i varje fälg från Avenue. Med ständiga innovationer är MKW och Avenue alltid ett steg före i den ständigt växande marknaden för eftermarknadsfälgar och de lär finnas i toppen många år framöver.

 

För närvarande inga Avenue i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.