ATX wheels

atx fälgar

ATX är en pionjär inom lastbilsfälgar, som har satt sin prägel på branschen sedan 1956. Med sin jakt på nyskapande har de etablerat sig som en förebild inom områdena som betyder mest för konsumenterna.

Vissa kan se fälgar som bara tillbehör för din lastbil, men dessa fälgar är någonting mer. De är en kombination av teknisk expertis och estetisk skönhet, skapade för att tåla de tuffaste förhållanden. Varje fälg är tillverkad av smidd 6061-legering, vilket ger en oslagbar styrka till vikt förhållande. Men ATX stannar inte vid hållbarhet - de förstår att en fälg också kan vara ett konstverk. Därför har de skapat en rad unika designs som gör att din lastbil garanterat sticker ut från mängden.

Respekterad inom branschen

Men deras mål är att vara mer än bara produkter. De vill skapa en gemenskap. De har byggt starka band med några av de mest respekterade namnen inom bilindustrin, inklusive Dave Kindig från Kindig-It Design. Kindig är som många vet en mästare på att skapa unika, skräddarsydda fordon och därmed förlitar sig på ATX produkter när det kommer till deras egna skapadelser. Det är ett bevis på deras rykte och kvalitet.

ATX är också stolt över att stödja olika team och organisationer, som Bowerman Trucking och Transland Trucking's Care to Learn Foundation. Genom dessa partnerskap visar ATX att de är mer än bara ett varumärke - de är en del av en större gemenskap.

 

ATX wheels

För närvarande inga ATX wheels i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.