Zetum

Zetum däck

Zetum däck

 

Zetum är ett däckmärke som erbjuder en rad kvalitetsdäck till överkomliga priser. Zetum har snabbt blivit ett populärt varumärke på grund av sin innovativa teknik och engagemang för att tillhandahålla högpresterande däck.

 

Zetum är faktiskt ett dotterbolag till Kumho Tire Co., Inc., ett sydkoreanskt däckföretag som grundades 1960. Kumho Tire Co., Inc. är en ledande global däcktillverkare med över 50 års erfarenhet.

 

Populära däck från Zetum

 

Zetum erbjuder en rad däck för olika fordonstyper, inklusive personbilar, SUV och lätta lastbilar. Varumärket använder avancerad teknik för att skapa däck som ger hög prestanda, komfort och säkerhet. Zetum däck är utformade med speciella slitbanemönster som förbättrar greppet och hanteringen och erbjuder utmärkt bromsprestanda under våta och torra förhållanden. Däcken har också lågt rullmotstånd, vilket hjälper till att minska bränsleförbrukningen och spara pengar.

 

En av de mest populära däckmodellerna från Zetum är:

 

Zetum KR26 - Det är ett högpresterande däck designat för personbilar som erbjuder bättre hantering, dragkraft och stabilitet. KR26 har en asymmetrisk slitbanedesign som ger bra våt och torr prestanda samt en bekväm åktur. Däcket har också en optimerad tonhöjdssekvens som minskar brus för en tyst körupplevelse.

 

Som dotterbolag drar man nytta av avancerade tekniker

 

Zetum är ett av Kumho Tires varumärken som syftar till att tillhandahålla ett högpresterande däck till ett överkomligt pris. Varumärket lanserades 2008 och har sedan dess fått ett rykte för kvalitet, autenticitet och överkomliga priser.

 

Som ett dotterbolag till Kumho Tire drar Zetum nytta av moderbolagets forsknings- och utvecklingsinsatser, liksom deras avancerade tillverkningstekniker. Kumho-däck investerar kraftigt i forskning och utveckling, och deras däckteknologier används i Zetum däck.

 

För närvarande inga Zetum i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.