Unigrip

Unigrip däck

Unigrip däck

 

Unigrip är ett kinesiskt däckföretag beläget i Shandong-provinsen, liksom många andra kinesiska däcktillverkare. De producerar ett omfattande sortiment av däck designade för olika applikationer, inklusive långa vägresor. Unigrip däckens alternerande mönsterstigning hjälper till att minska ljudnivån, vilket är avgörande för långdistanskörning, samtidigt som det bibehåller utmärkt grepp i dåliga väderförhållanden.

 

Däck med ett globalt erkännande

 

Unigrip däck är väl ansedda i oberoende tester och har fått globalt erkännande från förare. De är ett utmärkt val för förare som söker högpresterande däck till oslagbara priser, vilket gör dem idealiska för vardagskörning. Moderna däckproduktions- och distributionsmetoder säkerställer att kunderna får högkvalitativa produkter anpassade till moderna förväntningar.

 

Unigrip utsätter sina däck för rigorösa tester för att garantera säkerhet och körkomfort under alla förhållanden, inklusive ogynnsamma. Dessutom erbjuder märkets minimalistiska design ett moderiktigt och visuellt harmoniskt alternativ som kompletterar många bilmodeller.

 

Populära däck

 

Unigrip Vantage - Sommardäck designat för högpresterande fordon, som ger överlägsen hantering, kurvtagning och bromsförmåga. Dess asymmetriska slitbanemönster ger bra grepp och stabilitet, medan dess högpresterande blandning ger god styrprecision och lyhördhet. Vantage är också designad för att minimera vägbuller och ge en bekväm åktur.

 

Unigrip Crossage H/T - Är ett högkvalitativt helårsdäck designat för användning på lätta lastbilar och SUV. Den har en innovativ slitbanedesign som ger utmärkt grepp och stabilitet i olika väderförhållanden, inklusive regn, snö och torrt väder. Crossage H/T:s symmetriska slitbanemönster säkerställer jämnt slitage, vilket resulterar i en längre livslängd och optimal prestanda under hela däckets livslängd.

Unigrip
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Unigrip LFORCEAT
Unigrip
Unigrip LFORCEAT

4-7 dagar

E
C
B
205/70 R15 | 96 | H
fr. 49.83 kr/mån
1028 kr/st
Unigrip LFORCE4S
Unigrip
Unigrip LFORCE4S

4-7 dagar

C
B
B
245/45 R19 | 102 | W
fr. 54.24 kr/mån
1245 kr/st

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.