Roadcruza

Roadcruza däck

Roadcruza däck

 

Roadcruza, baserat i Australien och specialiserar sig på att tillverka premium terräng- och lerdäck för
lätta lastbilar och stadsjeepar. Med många års erfarenhet och expertis designar Roadcruza sina däck för tuff användning i svåra förhållanden, perfekt för förare som älskar att utmana sig i svåra terränger.

 

Roadcruza är ett dotterbolag till Shandong Yinbao Tire Group

 

Roadcruza är en av de två framgångsrika varumärkena under Shandong Yinbao Tire Group, specialiserade på tillverkning av terrängdäck för lätta lastbilar, stadsjeepar och personbilar. Grundat
2012 med målsättningen att tillverka högklassiga däck för Europa och Amerika, Roadcruza har blivit kända för sina aggressiva slitbanemönster som har övertaget på utmanande terräng. Deras produktportfölj visar på en exceptionell kombination av hållbarhet, hantering och ekonomi.

 

Populära däck

 

Roadcruza RA1100 - Är skapat för att hantera de speciella utmaningarna i terränger och torra
vägförhållandena. Med en struktur utvecklad för den australiensiska livsstilen, är RA1100 i stånd att
prestera under de mest extrema miljöerna. En hög kiseldioxidblandning maximerar däckets hållbarhet och livslängd, samtidigt som den minskar rullmotståndet och ger bättre grepp under en längre livslängd. Det klassiska sicksackmönstret och bågade axlarna på RA1100 möjliggör enastående körstabilitet och prestanda på väg (både vått och torrt) utan att göra avkall på terränggrepp.


Roadcruza RA3200 - Är ensam i sitt slag eftersom det har utvecklats specifikt för terräng och dess
tuffa förhållanden. Dess rena off-road mönsterdesign och höga tomrumsförhållande mellan slitbaneblocken ger maximal dragkraft i svåra situationer. V-formad sidoväggdesign med 3 skikt ger extra skydd mot skador samt bättre grepp på stenig och träig terräng. Kombinerad slitbanedesign med dynamiskt konstruerade axel- och mittblock ger utmärkt prestanda. Däcket består av en hållbar förening av naturgummi, höghållfasta polymerer och slitstarka material, som förbättrar greppet, sänker rullmotståndet och förlänger däckets livslängd.

 

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.