Orium

Orium däck

Orium däck

 

Vi introducerar Orium, det unika däckmärket som kombinerar över 80 års tillverkningserfarenhet med banbrytande design och innovation. Fabriken, som grundades 1935, har tillverkat gummiprodukter i mer än åtta decennier, men däckproduktionen startade 1959.

 

Det som utmärker Orium är deras fokus på absolut säkerhet till ett rimligt pris. Varumärket utvecklades 2013, baserat på behoven på personbilsmarknaden, och designades av specialistingenjörer som förstår vikten av säkerhet och prestanda på vägen.

 

Partnerskap och samarbeten har gjort Orium ledande

 

Orium har en rik historia av partnerskap och samarbeten, inklusive ett licensavtal 1974 och ett joint venture-avtal med BFGoodrich 1978. Dessa samarbeten har gjort det möjligt för Orium att dra nytta av expertis och teknik hos branschledare, vilket garanterar att deras produkter alltid ligger i framkant.

 

Deras produkter är designade för att ge maximal säkerhet och prestanda under alla förhållanden, med bättre hantering, dragkraft och hållbarhet.

 

Populära däck

 

Orium erbjuder ett brett utbud av däck för olika typer av fordon, inklusive bilar, stadsjeepar och lätta lastbilar.

 

ORIUM ALL SEASON - Ett innovativt helårsdäck som kombinerar säkerhet, stil och prestanda i en unik produkt. Den nya slitbanan med fiskbensform ger däcket ett distinkt utseende. Slitbanan skapades av en känd europeisk designer, vilket säkerställer att den inte bara erbjuder utmärkt prestanda utan också en touch av stil.

 

ORIUM ICE - Dubbdäck som erbjuder exceptionell prestanda på is, snö och våta ytor. Däckets avancerade funktioner är designade för att ge mycket bra grepp och bromsning på is, tack vare många dubbar och en speciell dubbpositionering som optimerar kontakten med vägen.

 

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.