Nankang

Nankang däck

Vilka är Nankang?

 

Nankang är en däcktillverkare baserade i Taiwan, med över 55 års erfarenhet i branschen. Oavsett om föraren kör på motorvägen, is landskap eller en förfallen terrängbana, erbjuder Nankangs däck säker och innovativ bilkörning. Från sin knackiga start när företaget grundades har Nankang etablerat sig i över fem kontinenter och mer än 100 länder globalt.

 

Från att vara ledande inom däckbranschen i Taiwan är nu Nankang stadigt på väg in på den globala marknaden med obegränsade möjligheter.

 

Nankang jobbar hårt för att uppnå sina mål som är: Produktinnovation med FoU, differentiering från konkurrenter, uppgradering av produktkvalitet, 100% kundnöjdhet, kundservice samt professionell ledning, för att kunna erbjuda alltmer innovativa Produkter. Det är svårt att hänga med i dagens krävande marknadskrav, därför jobbar företaget extra hårt för att uppnå sina mål.

 

Populäraste däck

 

Nankang är kända för att producera prisvärda däck. Deras mest sålda däck är:

 

Nankang modell Ultra sport - Däcket har dubbla spår vilket ger däcket optimala egenskaper att avskilja vatten från vägbanan, och därmed minska risken för vattenplaning. Däcket har en bredare profil vilket ger hög komfort för föraren.

 

Winter activa SV-8 - Detta däck har presterat mycket bra i tester, och anses vara ett både rimligt och säkert däck att köra med på vinterväglag. Det som skiljer däcket från andra bra märken är att priset är avsevärt billigare.

 

Sportex AR1 - Det perfekta sportdäcket som alltid presterar. Däcket har breda centrumribbor för förbättrad styrprestanda och precision samt optimerad slitbana med bredare kontaktyta för bästa stabilitet vid körning i höga hastigheter.

 

Nankang winter activia sv-3 - Detta friktionsdäck har fått mycket goda resultat i tester för att vara ett säkert vinterdäck. Däcket har riktat mönster med laterala spår som underlättar vattendränering och säkrar greppet på snö och is.

 

Ice activia IV1 - Ett dubbdäck som har stadigt grepp på snö och is. Sick-sack-spårets design ökar kontaktytan och förbättrar väggreppet.

Nankang
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Nankang Snow SW-7
Nankang
Nankang Snow SW-7

8-10 dagar

165/80 R13 | 83 | T | []
fr. 50.28 kr/mån
1050 kr/st

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.