Invovic

Invovic däck

Invovic däck

Shandong Invovic Tire Co. Ltd. är en ledande däcktillverkare i Kina som specialiserar sig på att tillverka högkvalitativa däck för personbilar, stadsjeepar, CUV:ar och lätta lastbilar. Företaget är känt för sitt engagemang för kvalitet och säkerhet, och det använder avancerad utrustning från Italien, Japan, Tyskland och Kina för att skapa däck som uppfyller de högsta standarderna för prestanda och hållbarhet.

 

Alla Invovic däck är certifierade av ISO, DOT, CCC, ECE, GCC, EU LABEL, NOM, SONCAP och INMETRO, vilket säkerställer att de uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet. Företaget exporterar sina däck till mer än 50 länder i regionerna Amerika, Europa, Afrika och Mellanöstern, och de är betrodda av förare och däckhandlare runt om i världen.

 

Viktiga egenskaper hos Invovic

 

En av de viktigaste egenskaperna hos Invovic däck är deras slitbanedesign. Däcken är designade med avancerade slitbanemönster som ger utmärkt grepp och väldigt bra grepp i våta och torra förhållanden, samt förbättrad hantering och stabilitet. Slitbanan är också utformad för att minska vägbuller och vibrationer, vilket ger en mjuk och bekväm körning.

 

Invovic-däck är också kända för sin hållbarhet. De är byggda med prima material som är designade för att motstå slitaget vid vardagskörning, och de testas strängt för att säkerställa att de uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet.

 

Sammanfattning

 

Sammantaget är Invovic Tire ett varumärke som är dedikerat till att tillhandahålla högkvalitativa, högpresterande däck som möter behoven hos förare runt om i världen. Oavsett om du letar efter ett däck för din dagliga pendling, din familjebil eller ditt kommersiella fordon, har Invovic ett sortiment av däck för att möta dina behov.

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.