European Classic

European Classic däck

European Classic däck

European Classic Tyres är ett däckmärke som specialiserat sig på att tillverka veterandäck för klassiska bilar. Företaget är baserat i Storbritannien och har funnits i över 30 år. European Classic Tyres är känt för sitt engagemang för att producera förstklassiga däck som ger god prestanda, hållbarhet och säkerhet.

 

Vintagedäck som är autentiska och tidsenliga

 

European Classic Tyres lägger stort fokus på att återskapa vintagedäck som är autentiska och tidsriktiga. Företaget erbjuder däckmodeller som var och en är designad för att passa specifika klassiska bilmodeller och år.

European Classic Tyres använder den senaste tekniken och avancerade material för att återskapa utseendet och känslan av vintagedäck samtidigt som de garanterar högsta nivå av säkerhet och prestanda.

European Classic Tyres producerar ett stort sortiment av däckmodeller, inklusive däck med autentiska slitbanemönster och sidoväggsdesign. Företaget tillverkar även whitewalls, som är ett populärt val för klassiska bilentusiaster. Utöver däck förser European Classic Tyres kunder med en rad tillbehör, inklusive däckventiler, lock och rengöringsprodukter.

 

Sammanfattning

 

Sammantaget är European Classic Tires ett bra val för bilägare till klassiska bilar som kräver det allra bästa inom vintagedäcks prestanda och äkthet. Med sitt engagemang för kvalitet, prestanda och tidsriktig design är detta ett bra val!

Oavsett om du letar efter autentiska whitewall däck, tidsriktiga slitbanemönster eller högpresterande däck, har European Classic Tyres en modell som kan ge det utseende, känsla och prestanda du behöver för att förbättra din klassiska bils körupplevelse.

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.