Duraturn

Duraturn däck

Duraturn däck

 

Duraturn är en däcktillverkare som är stolt över att vara mer än bara en tillverkare av pålitliga däck av hög kvalitet. Deras passion och engagemang är att bygga däck som är extraordinära, oavsett prisnivå. Duraturn däck för personbilar, lätta lastbilar och specialsläpvagnar tillverkas av YC Rubber Company.

 

Världens mest avancerade däcktillverknings anläggningar

 

Duraturns däck tillverkas vid en av världens mest avancerade däcktillverknings anläggningar och är tillverkade av material av högsta kvalitet.

 

En av de unika aspekterna av Duraturn är deras fokus på deras kunders behov och önskemål. De förstår att bilägare har mer att tänka på än underhåll av däck, och de strävar efter att bygga däck som kunderna kan lita på. Detta kundfokuserade tillvägagångssätt skiljer Duraturn från andra däcktillverkare på marknaden.

 

Duraturn ligger också i framkant när det gäller att bygga fantastiska däck, med hjälp av den bästa däcktillverkningsutrustningen från hela världen. Deras kvalitetsledningssystem är byggt kring ISO/TS 16949, och företaget har åtagit sig att minska förluster och avvikelser för att kontrollera kostnader och kvalitet.

 

Duraturns forsknings- och utvecklingsteam

 

Duraturns forsknings- och utvecklingsteam fokuserar på att designa produktlinjer som möter behoven hos olika konsumenter och marknader runt om i världen. De är dedikerade till att utveckla däck som ger lågt rullmotstånd och högre bränslebesparingar, vilket bidrar till en grönare miljö.

 

Sammantaget är Duraturn en unik däcktillverkare som är dedikerad till att bygga extraordinära däck som möter behoven hos deras kunder och världen omkring dem.

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.