Constancy

Constancy däck

Constancy däck

 

Constancy är ett varumärke som ägs av WEIFANG YUELONG RUBBER CO.LTD, ett företag som grundades 1986 och är baserat i Weifang, Shandong-provinsen. Företaget har en total tillgång på över 0,5 miljarder USD och är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa radiella lastbils- och bussdäck i helt stål.

 

Det som skiljer Constancy från andra varumärken på marknaden är dess höga kvalitet och pålitlighet. Företaget investerar kraftigt i forskning och utveckling för att säkerställa att deras däck är bland de bästa på marknaden.

 

Specialister på däck för kommersiellt bruk

 

Constancy är specialiserat på tillverkning av däck för kommersiella fordon, inklusive lastbilar och bussar. Företaget erbjuder en rad däckalternativ för olika applikationer, inklusive långdistans-, regional- och stadskörning. Constancy lastbils- och bussdäck är designade för att ge utmärkt prestanda, hållbarhet och säkerhet, med funktioner som djupa slitbanor, starka sidoväggar och avancerade material för att tåla tunga belastningar och tuffa körförhållanden.

 

Populära däck

 

Constancy TA838 – Detta är ett långdistansdäck designat för användning på kommersiella lastbilar och bussar. Däcket har ett slitbanemönster som hjälper till att ge utmärkt grepp och hantering i både våta och torra förhållanden, samt förbättrad bränsleeffektivitet. Däcket är känt för sin hållbarhet och pålitlighet, med en tuff konstruktion som tål tung användning och långkörning.

 

Constancy LY688 – Detta däck är för kommersiella lastbilar och bussar. LY688 är konstruerad för att ge en bekväm och smidig körning, tack vare sin avancerade konstruktion och material. Vidare har däcket ett särskilt slitbanemönster vars syfte är att säkerställa ett gott grepp.

För närvarande inga Constancy i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.