Avalanche

Avalanche däck

Avalanche däck

 

Hercules är ett däckmärke som sticker ut från mängden för sitt engagemang för att leverera värde till sina kunder och företaget tillverkar även däckmodellen Avalanche. Med över 70 års erfarenhet i branschen har Hercules legat i framkant när det gäller att omdefiniera värdet på marknaden för ersättningsdäck.

 

AVALANCHE TT

 

Det här däcket är speciellt utformat för att ge ultimat prestanda i vinterförhållanden för pickup- och lastbilsförare. Med en förbättrad isbromsningsförmåga och ”Hercules Performance Promise” är detta däck en driftsäker följeslagare genom de mest extrema vinterförhållandena.

 

En imponerande egenskap hos detta vinterdäck är dess omkretsspår med sicksackform, som spelar en avgörande roll i att hålla snön i slitbanan för optimalt grepp. Däcket har också ”Snow-Grabber Grooves” med sågtandade egenskaper, vilket ytterligare ökar greppet genom att hålla snön i slitbanan.

 

Avalanche XUV

 

Detta är ett premium vinterdäck som är utformat speciellt för CUV:ar och SUV:ar, dessa däck ger enastående prestanda i snöiga, slaskiga och isiga förhållanden.

 

En av de mest anmärkningsvärda funktionerna i detta däck är ”Snow Grip Technology” som är en serie banbrytande funktioner som gör att du kan accelerera snabbare och stanna snabbare i kritiska situationer. Däcket har också ett slitbanemönster vilket är speciellt utformat för att fånga och hålla snön, vilket ger bättre dragkraft och grepp på snöiga vägar.

 

För att ytterligare förbättra prestandan har däcket tunna lameller som ger mer kontakt med vägen och bättre grepp i hala förhållanden.

 

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.